Prowadzenie gastronomii w domu

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tymże całe.

Dla maluchów oraz większych lokali POS bardzo świetnie zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz rozległych sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, przystosowane do aktywności na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Projekt w przejrzysty sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym etapem działalności w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Działanie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i czytelny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.